01.08.2016.

Hidratacija nakon in-shower losiona

Da. Nakon isprobavanja in-shower losiona, moja koža je bila željna hidratacije. Moguće da je konstantno korišćenje losiona zapravo naviklo kožu na takav ritual.Ono što prethodi korišćenju losiona je gel za tuširanje. Trenutno uživam u bogatoj peni prilikom korišćenja Niveinog kremastog gela za tuširanje Nivea Care & Cocoa. Ovo je jedan od najboljih gelova jer pored toga što lepo miriše na kakao buter (odličan saveznik za brže tamnjenje na suncu, kada ga već pominjemo) već i pravi ogromnu količinu pene što obožavam i na taj način najviše uživam.

Ukoliko ne idete nigde na more a taman ten održavate odlaskom u solarijum (ne preterujte), iritacije možete tretirati i  Nivea Sensitive losionom za telo jer je blag i umuiruje kožu. Dešava mi se da iziritiram kožu ali je onda smirim ovim losionom. Lagane je teksture i lako se nanosi što je prednost.

Kada je reč o iritacijama, potrebno je da vodite negu i intimne regije. Naravno, podrazumeva se odlazak kod ginekologa ali svakako vam Nivea Intimo može pomoći u tome da se lepše osećate i nemate iritacija. Ovo posebno ističem jer je sezona kupanja na bazenima i na moru i lako može doći do neke iritacije.

Kao što sam spomenula, in-shower losioni mi ne prijaju i tu potrebnu hidrataciju sam nadomestila Niveinim mlekom za telo za izuzetno suvu kožu. Obzirom da je mleko, teže se nanosi ali je odlično i vaša koža će vam biti zahvalna. Miriše na svima prepoznatljivu Niveinu kremu za ruke (amabalaže su im iste boje). Hidrira odlično i preporučujem je svima koji imaju mešovitu ili suvu kožu ili onima koji jednostavno vole intenzivniji tretman i veću hidrataciju.

Sledeći post će biti vezan za preparate tokom boravka na suncu ali i nega nakon izlaganja (spremam i giveaway).

Kakva su vaša iskustva? Šta vi koristite prilikom tuširanja i u čemu najviše uživate?

💞💞💞

Moj rad možete pratiti i ovde: 
Instagram 
Twitter
Tumblr
interest
Snapchat
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs
Adriadaily.com

❤❤❤❤

1 коментар:

Slavica Milovanovic је рекао...

Meni losioni iskreno ne smetaju...najvise koristim kupkice...a posle losion ili mleko za telo...za intimnu negu nisam koristila-jer mi je skoro svaki ginekolog rekao da mi ne preporucuje uputrebu istih,bez obzira sto se rade upravo za tu potrebu...

Translate