15.08.2016.

NIVEA Care krema za brže tamnjenje

Oni koji me prate na Snapchatu i Instagram Stories, znaju o benefitima ove kreme jer sam je već najavila. Može se koristiti i za lice i za telo što je odlično ukoliko putujete i želite da uštedite na prostoru prilikom pakovanja.Najviše je koristim za ruke jer se formira "film" koji štiti ruke i kada ih sledeći put operete, osetite da su vam zaštićene. Kada je lice u pitanju, ali i telo, koristim je dok boravim na suncu.

Ako je namažete dok boravite na suncu primetićete koliko ste brzo potamneli. Naravno sunčajte se kada sunce nije toliko jako. Ukoliko isprobate ovaj trik, pišite u komentarima svoje utiske. Prilikom kupovine bilo koje kreme za lice i telo koja sadrži u sebi "butter", dobra je za brzo tamnjenje.Pored iščitavanja, kada postanete ekspert u potrazi za butterom, počećete i da ga prepoznajete po mirisu. Tako da i bez čitanja mislim (nisam proveravala) da butter ima Niveina noćna krema za osetljivu kožu koja je fenomenalna posebno ako ste na moru. Lepo hidrira i koža vam je zahvalna.

Proverila sam na internetu, ima butter. Lepo vam kažem, kada non-stop tražite određeni sastojak u preparatima, na kraju ga prepoznajete po mirisu. Nisam probala noćnu kremu za sunčanje ali eto prilike da je probate i javite utiske.Kako sam u toku studiranja učila često na suncu za septembarski i oktobarski rok, znam da se najlepše pocrni sada kada sunce nije toliko jako. Povremeno sunčanje ne smeta ni za pege već sada. Imam ih malo na obrazima i u julu su vidljivije. U sledećem postu savetujem koja krema je dobra za pege + giveaway.Da li i vi ovako eksperimentišete?

💞💞💞

Moj rad možete pratiti i ovde: 
Instagram 
Twitter
Tumblr
interest
Snapchat
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs
Adriadaily.com

❤❤❤❤


2 коментара:

Анониман је рекао...

Hvala Dunja! Odlican trik �� Marija

Анониман је рекао...

Zanimljivo ��

Translate