1. 8. 2016.

Hidratacija nakon in-shower losiona

Da. Nakon isprobavanja in-shower losiona, moja koža je bila željna hidratacije. Moguće da je konstantno korišćenje losiona zapravo naviklo kožu na takav ritual.



Ono što prethodi korišćenju losiona je gel za tuširanje. Trenutno uživam u bogatoj peni prilikom korišćenja Niveinog kremastog gela za tuširanje Nivea Care & Cocoa. Ovo je jedan od najboljih gelova jer pored toga što lepo miriše na kakao buter (odličan saveznik za brže tamnjenje na suncu, kada ga već pominjemo) već i pravi ogromnu količinu pene što obožavam i na taj način najviše uživam.

Ukoliko ne idete nigde na more a taman ten održavate odlaskom u solarijum (ne preterujte), iritacije možete tretirati i  Nivea Sensitive losionom za telo jer je blag i umuiruje kožu. Dešava mi se da iziritiram kožu ali je onda smirim ovim losionom. Lagane je teksture i lako se nanosi što je prednost.

Kada je reč o iritacijama, potrebno je da vodite negu i intimne regije. Naravno, podrazumeva se odlazak kod ginekologa ali svakako vam Nivea Intimo može pomoći u tome da se lepše osećate i nemate iritacija. Ovo posebno ističem jer je sezona kupanja na bazenima i na moru i lako može doći do neke iritacije.

Kao što sam spomenula, in-shower losioni mi ne prijaju i tu potrebnu hidrataciju sam nadomestila Niveinim mlekom za telo za izuzetno suvu kožu. Obzirom da je mleko, teže se nanosi ali je odlično i vaša koža će vam biti zahvalna. Miriše na svima prepoznatljivu Niveinu kremu za ruke (amabalaže su im iste boje). Hidrira odlično i preporučujem je svima koji imaju mešovitu ili suvu kožu ili onima koji jednostavno vole intenzivniji tretman i veću hidrataciju.

Sledeći post će biti vezan za preparate tokom boravka na suncu ali i nega nakon izlaganja (spremam i giveaway).

Kakva su vaša iskustva? Šta vi koristite prilikom tuširanja i u čemu najviše uživate?

💞💞💞

Moj rad možete pratiti i ovde: 
Instagram 
Twitter
Tumblr
interest
Snapchat
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs
Adriadaily.com

❤❤❤❤

1 коментар:

Slavica Milovanovic је рекао...

Meni losioni iskreno ne smetaju...najvise koristim kupkice...a posle losion ili mleko za telo...za intimnu negu nisam koristila-jer mi je skoro svaki ginekolog rekao da mi ne preporucuje uputrebu istih,bez obzira sto se rade upravo za tu potrebu...

Translate