17. 9. 2013.

Aleksandra Doknić druga na Internetu!



Aleksandra Doknić, naša predstavnica za Miss World trenutno se nalazi na Baliju, gde su u toku pripreme za finalno veče izbora za najlepšu devojku sveta, koje će se održati u Džakarti 28. septembra. 

Naša aktuelna Miss Srbije ima velike šanse da se direktno plasira u 10 najlepših, zahvaljujući aktuelnom takmičenju na Internetu “Miss people’s choice”, na kojem je trenutno druga po broju glasova, iza Miss Filipina. Ukoliko Aleksandra postane “Miss people’s choice”, prvi put posle mnogo godina imaćemo devojku u samom vrhu na svetskom takmičenju. Poslednji put je na izboru za najlepšu devojku sveta, u prvih deset bila Tijana Stajšić.


Ukoliko želite da pomognete da naša Aleksandra postane Miss interneta, možete glasati OVDE – svakoga dana možete dodeliti 15 glasova, a oni se sabiraju sve do finalnog izbora, 28. septembra.

Pored pomenutog glasanja, možete glasati i putem aplikacije za mobilne telefone što se takođe boduje I pomaže Aleksandri da se plasira u prvih deset. Aplikaciju možete preuzeti OVDE.

Pomozimo našoj Aleksandri da uđe u prvih deset i dokažimo još jednom da Srbija ima devojke koje su među najlepšim na svetu!

Нема коментара:

Translate