21. 9. 2013.

Lidija Kocić odlazi na takmičenje u Kinu

Miss Srbije Universe 2010, Lidija Kocić, diplomirani marketing menadžer Fakulteta za evropski biznis i marketing koji poseduje i diplomu master studija na istoimenom fakultetu sa prosekom 10.00, odlazi u Kinu na takmičenje Miss Tourism Queen International 2012/2013. Takmičenje će se održati 4. oktobra u Ksianingu.

Photography: Stefan Laković

 -Kako se osećaš pred takmičenje? Da li si opuštenija s obzirom da ideš već drugi put na takmičenje?

Jako sam uzbuđena!!!! Možda čak i više nego za Miss Universe jer sam svesna koliko je važno svetsko takmičenje, koliko je gledano i kako se devojke osećaju i tretiraju - kao najvažnije na svetu!

 Photography: Stefan Laković

-U čemu se takmičite u Kini? Jesu li ta takmičenja slična?

Svetska takmičenja su slična. Recimo: na Miss Universe-u nisam imala talenat, a ovde imam....razlikuju se u nekim kategorijama... Ako pobedim, NARAVNO da ću se zalagati za unapređenje turizma u Srbiji. Živimo u prelepoj zemlji punoj potencijala.

-Pomažeš Miss Yu kompaniji često. Koja je tvoja uloga na poslednjim izborima?

Imam saradnju sa Miss Yu agencijom s vremena na vreme. Pomažemo se međusobno. Moja uloga na polufinalima mi je bila višestruka: na Miss Beograda – osmislila koreografiju za devojke i uvežbavala ih, Miss Užica – bila član žirija, pomagala na kastingu Miss Vojvodine, pripremala Miss Srbije Aleksandru Doknić za Miss Sveta...

-Videla si finalistkinje. Kakve su nam šanse na Miss World i Miss Universe 2014? Da li ćemo imati šansi?

Sto se tiče svetskih takmičenja, tvrdim (bila sam prisutna) naše devojke jesu najlepše na svetu!!!! Problem je što se ne pripremaju dovoljno i one same ne shvate ozbiljno takmičenje....druge devojke znaju da prikriju svoje nedostatke i da se lepo upakuju....a i naša država nije toliko popularna za osvajanje neke jače titule.

 Photography: Stefan Laković

-Koji su tvoji saveti za devojke kada je izgled u pitanju?

Što se tiče izgleda - kad se šminkaju da izgledaju što prirodnije, uvijaju kose (biće im bujnija i lepše će da izgleda), svaki dan blaga rekreacija (izbacivanje toksina) i da se trude da imaju što jednostavniju ishranu.

-Šta je to što je neophodno da svaka devojka poseduje u svom ormanu?

Ja sam više tip devojaka koji bi pre nosio haljine, suknje, kompletiće nego pantalone i farmerke. Smatram da devojka u njima nikada ne može izgledati ženstveno kao u hajini i suknji.

 Photography: Stefan Laković

-Želimo ti sreću i da nam se vratiš sa krunom. Ukoliko ne pobediš, svakako si naša moralna pobednica. Očekujemo novi intervju sa tobom po povratku sa takmičenja Miss Queen Tourism International iz Kine. 

Hvala vam puno! Pozdrav za sve čitaoce bloga! Ovom prilikom želim da se zahvalim timu Miss Yu kompanije a najviše Vesni Jugović na podršci koju mi pruža.


Нема коментара:

Translate