27. 8. 2013.

Izabrana Miss leta Olimpa



Uz vranjansku pesmu “Svu noć mi bilbil prepeva” glumice Aleksandre Saške Manasijević, otvoren je izbor za Miss leta Olimpa, na Zvezdari koji je održan uprkos kiši koja je padala sat vremena do početka programa. Za tako kratko  vreme organizatori su uspeli sve ponovo da postave. Kiša nije uspela da pokvari ni šminku, ni frizuru. Osmeh i radost  na licu kandidatkinja bio je prisutan sve vreme takmičenja.

  Photo by Stefan Laković



U subotu, 24. avgusta, uz sjajan vatromet i vizuelne efekte, izabrana je Miss leta Olimpa na Zvezdari. Krunu Zlatarne celje predala je Sara Stojanović prošlogodišnja Miss leta Olimpa Beograđanki Milenković Mariji, jednoj od budućih  učesnica finalnog takmičenja za Miss Srbije, koji će se održati u oktobru. Marija je student Ekonomskog fakulteta, koja kaže da lepota sama po sebi ništa ne znači ako nije pokrivena iznutra i zato se trudi da svakog dana sve više čita i uči. Nada se da će otvoriti marketinšku agenciju. 


 Photo by Stefan Laković

Prva pratilja je Aleksandra Jovanović iz Kruševca, pohađa poljoprivrednu školu, bavi se atletikom i plivanjem. Jako je vezana za svoju porodicu, obožava romane Danijele Stil i junake iz njenih romana. Nosi se mišlju da za ljubav treba živeti. 

 Photo by Stefan Laković

Druga pratilja je Jelena Amanović, student Visoke beogradske škole. Obožava sport, svakodnevno trenira, zdravo hrani. Veruje u ljubav. Životni moto joj je “Nemoj raditi drugima ono što ne želiš da drugi rade tebi.” Pobednica dobija stipendiju R&B College-a i sa ostalim devojkama odlazi na pripreme u Grčku a možda postane i Miss Srbije. 


 Photo by Stefan Laković

Takmičarke hrabrila je aktuelna Miss Srbije Aleksandra Doknić, koja uskoro putuje na Bali u Indoneziju na izbor za Miss Sveta. Ostale devojke prisustvovaće završnom kastingu koji će biti održan 13. Septembra u Beogradu.

  Photo by Stefan Laković


Photo by Miss Yu


Naša poznata glumica Aleksandra Saška Manasijević otvorila je izbor posvećen njenom veličanstvu, ženskoj lepoti, svojim divnim glasom, pevajući dobro poznatu vranjansku pesmu “Svu noć mi bilbil prepeva” a zatim je najavila glumicu Milicu Milosavljević, koja je vodila program. Izbor je održan u prelepom sportskom centru Olimp, na Zvezdari koji se nalazi na jednoj od najviših tačaka u Beogradu, u neposrednoj blizini zvezdarske šume, u okruženju zelenila i čistog vazduha. 


 Photo by Miss Yu

Žiri kao i posetioci  uživali su u bogatom programu a najviše u defileu devojaka i njihovom predstavljanju u modelima dobro poznatog akademskog dizajnera Peđe Nerića i mladog dizajnera Dunje Petrović (Dunja Style). Za predstavljanje devojaka u kupaćim kostimima bio je zadužen Il Cuore Italiano, italijanski lanac multi brend radnji, uz specijalno dizajniran nakit koji je pripremio talentovani Vojislav Žakula. Devojke su nosile obuću marke RW dok se za šminku pobrinuo Balkan Media Tim  sa simnkom babor  a za frizuru Aleksa La Vie. Za sjajnu koreografiju, bila je zadužena Lidija Kocić, maneken model i nekadašnja Miss Srbije za Miss Universe

   Dunja Style


 Photo by Stefan Laković

Photo by Stefan Laković

 Photo by Stefan Laković 


Photo by Miss Yu



 Photo by Stefan Laković 

 Photo by Stefan Laković

U prvom defileu, devojke su nosile svima dobro poznat proizvod za lepu liniju ACAI SLIM bobice, sponzor finalnog izbora za Miss Srbije. Usledilo je predstavljanje devojaka a zatim i kolekcija mlade dizajnerke Dunje Petrović (Dunja Style), diplomiranog ekonomiste, kojoj je pripala čast da uz rame čuvenog dizajnera Peđe Nerića, predstavi po prvi put reviju za Miss Srbije. Kolekcija Peđe Nerića izazvala je velike ovacije. Mnogi prisutni pitali su da li će devojke nositi njegove kreacije na finalnom takmičenju izbora za Miss Srbije. 

Peđa Nerić

 Photo by Stefan Laković

 Photo by Stefan Laković


Publiku je zabavljao plesni par iz plesnog kluba Vračar, Petar Vukobrat i Tatjana Vukašinović, pevači Vlada Todorović i Marko Simičić  iz  Kao – Kao benda, i Ivan Gavrilović uz čije taktove su devojke igrale na seni, čekajuci proglašenje žirija. 

Photo by Stefan Laković

U žiriju su bili prijatelji kompanije kao i dobro poznata lica našoj javnosti: Dr Saša Plećević poznatiji kao Dr Filgud,  Irena Popović - pepeljuga, Zoran Nenadović - ACAI, Dragana Kostić -menadžer, Predrag Prpić - kompanija Hram032, Uroš Ćertić - kaskader, Ivana Stamenković Sindi - pevačica,  Ivan Janković - model, Aleksandra Saška Manasijević - glumica, Jellena Ristić - umetnica, Nebojša Negić, Tamara Drača - novinar, Marko Simičić - pevač  Sead Seki Jonuović - radio pink, Aleksandra Pejanović - model, Nebojša Perić - Opština Zvezdara  i Miki Mećava -pevač.

Zahvaljujemo se svima onima bez čije pomoći, ova i ostala takmičenja, ne bismo uspešno realizovali: sportski centar Olimp, RW obuća, Miss Liberty Travel, Plana Tours, Acai Berry, Babor, Numanović, Hram, Celulit; medijskim sponzorima: TV Pinku, Color Press Group-u sa magazinima Hello, Svet i Star, Telegraf on line i 40 lokalnih televizija posebno tv kaktus  koje nas prate putem lokalne razmene  

Od poznatih bili su: Dragica Radosavljević Cakana sa mužem Nebojšom Negićem, Maja Marukić - kreator, Ivana Stamenković Cindy, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilović, Aleksandra Saška Manasijević, Miki Mećava, Marko Simičić iz Kao - kao benda i mnogi drugi iz sveta sporta,biznisa i medija.

 Photo by Miss Yu

 Photo by Miss Yu

Photo by Miss Yu

 
 Photo by Miss Yu






3 коментара:

Анониман је рекао...

Božanstveno čestitam Dunja na reviji :) m

Анониман је рекао...

Nadam se da još važi poziv za ono piće :) Ps mnogo nam nedostaješ od kad radiš :( m

Dunja Style је рекао...

Hvala! :-)

Translate