30. 11. 2021.

Višnjin drugi rođendan (foto)

Bajkovit drugi rođendan proslavili smo na sam dan rođenja, kao i prošle godine. Jer, kako drugačije. Otežavajuća okolnost za organizaciju je bila ta što je 23. oktobar pao tačno na subotu kada je naš fotograf već u najavi bio zauzet. 


Rođendan smo proslavili u igraonici "Play Land". Igraonicaje savršena. Na slikama izgleda tamnije nego što jeste. Prvi utisak, bez imalo preterivanja, kada uđete u igraonicu je "wow". Nalazi se kod Beton hale, pored samog parkinga. Idealno za organizaciju događaja, olakšavajuće i za donošenje balona, dekoracije i svega onog što ide uz jednu proslavu. Jedno od pitanja zabrinutim glasom dekoraterke Ivke bilo je, gde se nalazi parking i gde su vrata igraonice kako bi što lakše iznela dekoraciju iz kola. Odmah je usledilo i olakšanje. 



Igraonica ima divnu animatorku pored koje smo mogli svi da sednemo i malo uživamo, za promenu. Pogledamo ka Višnji, obiđemo je, ali nismo morali da je pazimo i stojimo pored nje. Malo smo se i mi opustili. Višnja je odmah prihvatila devojku tako da smo bili oduševljeni. 




Za jedan od najlepših detalaj - balone, angažovali smo Event & Surprise planner. Obožavam balone kao i Višnja. Slobodno mi poklonite balone umesto buketa. Eto koliko.




Za pozivnice mi je jako bitan izgled kao i sam tekst. Maštovit, zanimljiv, šaljiv. Da se zvanica i nasmeje kada pročita, da ne ostane ravnodušna prilikom pukog iščitavanja informacija. Hvala Pozivnice Bg.




Sa dekoraterkom Ivkom sam se dogovorila prvo za temu po Višnjinoj želji, zatim za celokupne boje proslave, ... Novu pozadinu je premijerno izradila za nas. Moja ideja je bila da iza stalka ne bude cela slika Hello Kitty već samo okvir macine glave. Pun pogodak! 



Za slatki sto da se zahvalimo Slatki šegrt poslastičarnici (sladoled popsi, popsi i mafini) kao i za  Hello Kitty medenjake Gricko.




Moderna, torta u trendu koja se razbija Chocolina Box . Birate izgled torte kao i šta se nalazi u istoj. Kod nas je neizostavno kinder jaje. 



Videćete bilo je više postavki...




Tifani stolice su nas takođe oduševile prilikom izbora igraonice.


Za tortu odličnog ukusa, zadužili smo poslastičarnicu Stamevski. Hvala Kristijane! 



Poklončić u duhu teme i pastelnih boja, bio je paketić Hello Kitty sa bombonama koje smo svi jeli. Višnja ih je probala po prvi put i naravno oduševila. Na kraju smo ih sakrili kako bi večerala. Hvala Slatki paketi. 



Uvek se zadesi da za bitan datum, dete bude nenaspavano, nervozno ili prehlađeno. Tako je bilo i u našem slučaju. Višnja je bila prehlađena pa smo haljini dodali džemper a čaj je bio takođe neizostavan deo rođendana. Videćete na slikama i čašu sa čajem pored nas. 



Majica Lisca 
Salon u kojem sam radila nokte, zbog prekida saradnje, nećemo imenovati











Jurim Višnju sa čajem kako bi se utoplila i pila čaj, zbog prehlade.






Bravo za fotografa (Aleksandar Pavlović) kojeg je Višnja prihvatila i nasmejana se slikala! 
Pored teme Hello Kitty, smatrala sam da bi bilo zanimljivo imati i tematski rajf. Tako sam se dogovorila za mačje uši sa Stanadeco.


Kada je reč o torti, vešte ruke Stamevski poslastičarnice su odradile svoje. Znam da niste navikli da pored izuzetnog kvaliteta, računate i na odličan izgled torte. Zato sam tu da vas ponovo razuverim u isto. Pored standardno dobrog ukusa, izgled je isto tako odličan!





Konfete sam sasvim slučajno kupila a odlično je bilo - i za slikane kao i Višnjina reakcija. Nije se uplašila. Kao ni prskalica.






Pored "glavne" torte, bila je još jedna - za razbijanje sa čekićem. Kako smo je razbili, Višnja je odmah uzviknula: "Jaje!"







Višnja na samom kraju rođendana, deli zvanicama slatkiše iz torte koja se razbija. 

Trenerka Choice









2 коментара:

Jelena је рекао...

Kako su samo lepe fotografije!

Dunja Style је рекао...

Hvala ❤

Translate