23. 12. 2020.

Višnjin prvi rođendan (foto)

Obzirom da sam bila neodlučna koje fotografije da odaberem za post (65 od 404!), izabrala sam, kao dan za postavljanje, Višnjin mini rođendan (danas puni 14 meseci). Kao podsetnik na divan događaj uprkos koroni. 

Isplanirali smo na brzinu jer nismo znali da li ćemo moći da ga uopšte i organizujemo. Pozvali smo samo najuže članove porodice a neki nisu mogli da prisustvuju iz opravdanih razloga.

Na krštenju je bilo prelepo kao i na rođendanu posebno jer Višnja nije plakala. Iako nam je moja sestra skrenula pažnju kako će Višnja sigurno plakati, jer je to sasvim normalno na samom krštenju, da se ne iznenadimo itd. Bila je odlično raspoložena, šetala se po restoranu - ona mora sve da vidi šta se dešava i kao i mesto gde se nalazi, da sve lepo obiđe. Izuzetno je radoznala!

Pred kraj rođendana joj se i prispavalo (videćete sliku na kojoj pokušavam da je uspavam sa dečijim pesmama sa youtube-a) ali mi ne uspeva. Cucla nam je ostala u sobi kako je uspela malo da dremne pre rođendana. Zato je palac tu gde jeste (ista majka). 

Ovim putem bih želela da se zahvalim saradnicima koji su ulepšali prvi rođendan naše male Višnje! ❤️Fotografu Nikoli Rudić koji nam je fotografisao i venčanje. Pozivnice su fenomenalno dizajnirane i odmah smo se sve razumele Pozivnice_creative. Podelila sam ih naknadno i onima koji nisu mogli da dođu. Za uspomenu. Zalepila sam je u Radosnicu. Devojkama na divnoj cvetnoj dekoraciji od papira: Jovani  Retrorose_art i Ivani Magic_love_office.  Inače, Jovana iz Retro rose-a je po prvi put za Višnjin rođendan napravila poklon paket koji se sastoji od: banera sa imenom, topera za mafine i cvetne kompozicije za zid. Toperi su takođe podeljeni i zalepljeni u Radosnici. Nismo smeli da lepimo cvetove tako da smo ih postavili na sto. Jedino smo uspeli baner da zalepimo. Višnja je nosila rajf koji je dobila kao poklon po rođenju Slatki paketi . Naravno brzo ga je skinula. Događaj smo zasladili preukusnim i svežim mafinima Jecakes, dobro poznatom preukusnom i kvalitetnom Stamevski Doboš tortom i zdravom a ukusnom i zanimljivom Cherry on Top tortom Karolina's Raw Lab. Priznajem da je Višnja probala obe torte iako mi je ideja bila da proba  samo zdravu tortu jer nismo sve sastojke isprobali. Sreća ništa joj nije bilo. Uživala je u tortama i nakon rođendana. Kakav bi to bio događaj bez baby kartica. Svaki mesec smo obeležili Bebi lancic karticom te smo i ovaj jubilarni dvanaesti 

***

Fotograf: Nikola Rudić

Pozivnice: Pozivnice_creative

Rajf: Slatki paketi

Dekoracija: baner sa imenom, topera za mafine i cvetne kompozicije za zid Retrorose_art & Magic_love_office

Kartica: Bebi lancic

Torte i mafini: mafini Jecakes, StamevskiKarolina's Raw Lab

***

Za lakše pronalaženje saradnika na fotografiji, posetite moj Instagram na kojem ću postaviti par slika i tagovati saradnike.



































































Нема коментара:

Translate