20.12.2015.

Nega i tokom hladnijih dana

Nisam "kampanjac". Ne vodim računa o sebi isključivo neposredno pre leta i odlaska na more.

Redovno nanošenje losiona za telo je rutina koju redovno upražnjavam. To se ne izostavlja. U toku hladnijih dana, koža je više suva nego inače i potrebna joj je dodatna nega. Ume da svrbi i takva pojava se naziva atopiski dermatitis.

"Mackanje" je neophodno posebno ukoliko imate više suvu nego normalnu kožu, kao što ja imam.

O pomorandžinoj kori da ne govorim. Razni časopisi, sajtovi nas bombarduju o unosu dovoljne količine vode, voća. Ovde bih dodala da nije bitna samo ishrana već i treniranje kao i korišćenje preparata koji vam prijaju.

Koristim Bioten preparate protiv celulita. Efektniji je intenzivniji preparat - Bioten Bodyshape Intensive anti-cellulite serum dok drugi - Bioten Bodyshape Total Remodelee Gel-Cream održava postignuti rezultat i dodatno redukuje.

Kada se nanese Bioten Bodyshape Intensive anti-cellulite serum ubrzo se oseti hlađenje a i nakon par dana dolazi i do promene kože - na dodir je nežnija.

Kako nije dovoljno samo koristiti preparate, često nam preporučuju  vežbanje tri puta nedeljno (kao i šetnje, jurcanje prilikom obavljanja dnevnih obaveza...).

Opredelila sam se za teretanu. Već skoro četiri godine je redovno posećujem. Za mene to znači tri puta nedeljno (ranije sam i češće ali bi mi brzo dosadila, jednostavno nisam sportski tip). Kad god mogu šetam, najčešće brzo.

Pratite moj blog jer u četvrtak 24. decembra tačno u podne vas očekuje jedan giveaway odnosno nagradna igra.

Moj rad možete pratiti ovde:

Instagram
Twitter
Tumblr
Pinterest
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs

Нема коментара:

Translate