30.06.2015.

Nagradna igra TC Ušća: UŠĆE prati ritam tvojih želja

Šoping centar u koji najviše volim da idem je - TC Ušće. Najbliži mi je, blizu centra grada-ukoliko se iznenada odlučim da svratim, blizu i fakulteta na kojem sam diplomirala a sada sam na Master studijama (Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu). S obzirom da mi je TC Ušće omiljen, ovaj post ću posvetiti njegovoj nagradnoj igri.Ukoliko vam zvuči primamljivo nagradno putovanje za dvoje u Pariz, i to na čuveni Rock En Seine festival, nastavite da čitate!

Ovog leta to možete i da ostvarite tako što ćete učestvovati u velikoj UŠĆE nagradnoj igri – UŠĆE prati ritam tvojih želja. Osim karata za festival, dobitniku ove glavne nagrade obezbeđeni su prevoz i smeštaj.

Vrelo leto donosi i brojne druge nagrade – karte za koncerte Exit, Seadance festival, Sziget Festival, koncert Erosa Ramacotija, zatim karte za Cineplexx bioskop, kao i Beer fest tokene. Igra traje od 20. juna do 19. jula, a kako biste učestvovali potrebno je da u tom periodu prikupljate račune od kupovine u UŠĆE Shopping Centru.


Za potrošeni iznos od 5.000 dinara možete jednom učestvovati, a kupovina od 10.000 dinara vam donosi još jedno učešće. Učestvovanje je vrlo jednostavno i brzo: svoje račune donesite na promo pult u holu UŠĆE SC, a tu ćete dobiti kartice za učestvovanje koje ubacujete u kutiju.

UŠĆE Shopping Center prati ritam tvojih želja ovog leta!


TC Ušće i ja vas pozivamo da učestvujete u nagradnoj igri. Srećno!

P.s. Posetite i njihov blog http://blog.usceshoppingcenter.com! Obratite pažnju na desni deo bloga. :-)


Нема коментара:

Translate