3. 3. 2015.

Vodeći evropski fakulteti za dizajn i komunikaciju u Novoj Iskri

Nemestic Studio i Style.rs predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode iz evropskih zemalja, u četvrtak 5. marta 2015 godine, sa početkom u 17.30h u dizajn inkubatoru Novoj Iskri u Beogradu.


Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja i različitim studentskim iskustvim na najuticajnim fakultetima, kao što su: Istituto Marangoni, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Domus Academy, MHMK Macromedia University for Media and Communication i Scuola Politecnica di Design, fakulteti koji imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, kao i u Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i specijalističike studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su - interior design, product design, graphic design, 3d animation, global design, design managament, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design  i mnogi drugi kursevi o kojima se više možete informisati takođe na sajtu www.studiranje.net.
Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi portfolia i projekata za stipendije.

Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com ili na broj telefona  +381 (0) 21 4 756 756 i ostaviti svoje ime i prezime. Takođe, moguća je i  prijava za individulano savetovanje koje će se održati nakon prezentacije.

Nova iskra je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda. Nova Iskra upravlja dizajnom i primenjuje inovacije u cilju ostvarenja novih vrednosti u sferama kreativnog poslovanja, edukacije, društvenog razvoja i jačanja lokalnih zajednica. Svestrana platforma Nove Iskre koristi proces dizajna kao polazište za razvoj ideja, projekata i usluga, realizuje edukativne programe i inicira projekte koje koriste dizajn kao pokretač pozitivnih društvenih promena.

Nova Iskra 
Četvrtak, 05. 03. 2015  
Početak u 17.30 h
Adresa:
Gavrila Principa 43,
11000 Beograd

Нема коментара:

Translate