17.09.2014.

Postani novo lice modnih agencija Click i Fox!

Više od 20 godina najpoznatija domaća modna agencija Click pronalazi i stvara najuspešnije manekene kod nas. Ovoga puta Click i modna agencija Fox vam pružaju priliku da postanete zvezde revija na Beogradskom Fashion Week-u i da pahađate BESPLATNU ŠKOLU ZA MANEKENE.

 

Postani novo lice modnih agencija Click i Fox

dana Sep16 2014
Više od 20 godina najpoznatija domaća modna agencija Click pronalazi i stvara najuspešnije manekene kod nas. Ovoga puta
Click
i modna agencija Fox vam pružaju priliku da postanete zvezde revija na Beogradskom Fashion Week-u i da pahađate BESPLATNU ŠKOLU ZA MANEKENE.
U mogućnosti ste da otpočnete inostranu karijeru preko brojnih kastinga za inostrane modne agencije, jer već veliki broj modela modnih agencija Click i Fox sa uspehom radi u svetskim modnim metropolama – Milanu, Parizu, Njujorku, Londonu, ali i u Aziji – Kini, Tajlandu, Singapuru… Organizovaće vam besplatne fotografije, revije na Belgrade Fashion Weeku, besplatne časove šminke by Maybelline, Maybelline poklone kao i rad sa najboljim kreatorima i fotografima, snimanja za reklame, muzičke spotove i prestižne časopise.


Neophodno je da zaintersovane devojke budu starosti od 14-22 godine i da poseduju visinu od minimun 172 cm. Zainteresovani momci moraju biti starosti od 17-25 godina a neophodna minimalna visina je 182 cm.
Očekuju vas u subotu 20.septembra u Mikser house-u u što većem broju!

Нема коментара:

Translate