07.08.2014.

Summer post

Poznato vam je da volim da šijem. Tako sam se i odlučila da sašijem par stvari za more - dugu suknju i od istog materijala turban i haljinu od rupičastog materijala.

Prva haljina koju sam prodala je bila upravo od materijala od kojeg sam sašila dugu suknju i turban - zelenkaste boje sa belim delom i šarom na samom kraju suknje. Turban mi je bio vrlo zanimljiv pa sam ga često nosila. Koristila sam i marame (kupljene) pored sašivenog.

Za more je idealno koristiti gel lak. Odlične su mi drečave boje a biram zaobljeni oblik noktiju. Prsti tako izgledaju vizuelno duži i elegantniji od kockastih koje sam nosila stalno. 

Na žalost, obožavam da jedem tradicionalnu hranu kada sam van svoje zemlje. Kažem nažalost jer umem da preteram i vratim se u Srbiju sa par kilograma više. Sreća pa odmah krenem sa treninzima u svojoj teretani kojoj sam zahvalna jer sam dobila linije na stomaku ali i na nozi koju ponosno nose sve devojke. 

Ove godine sam plava - more i slana voda iziskuju svakodnevno korišćenje preparata za pakovanje kose. Tako sam i ja pakovala svaki dan kosu kako bi je nahranila. Plava boja izgleda atraktivno ali je potrebna dodatna nega.

Obožavam da ronim zbog čega su mi oči često crvene jer gledam u vodi bez naočara za ronjenje - i u bazenu ali i na moru. Kada gledam u slanoj vodi, tuš je obavezan posle svakog kupanja. 

Za sam kraj - paraseiling. Bilo je fenomenalno iskustvo i trip trčati u vazduhu dok ne krenete da se dižete sve više i više iznad mora. Kada dosegnete najvišu visinu bezbrižni ste. Trčanje u vazduhu vam zapravo pruža sjajan osećaj i adrenalin. 

Pozdrav !

Dunja Style
Нема коментара:

Translate