2. 5. 2019.

My Bachelorette Party. Devojačko veče - godinu dana kasnije (photo)

Organizacija devojačke večeri i venčanja ne iziskuje izuzetno trošenje naše energije. Sama činjenica da slušate tuđe savete i primenjujete ih, oduzima mesec dana života. Pa tako i meni.



Savet - da se podrazumeva svečani materijal za izradu haljina za nama bitne datume, je apsurdan. Biranje satena za izradu sve tri haljine (devojačko veče, venčanicu i drugu haljinu za venčanje) bespotrebno mi je oduzelo mesec dana života. Nikad nisam volela svečane materijale ali hajde, sada su to posebni dani i trebalo bi, po difoltu, koristiti ih. Kako nisam toliko iskusna sa svakim materijalom, bilo mi je izuzetno teško izraditi sve tri haljine od satena i tila.

Kako je prošle godine bio moderan svetlucavi til (zapravo til svih vrsta), čim sam ga primetila u radnji pozamanterije, znala sam i kako će izgledati haljine - jednostavne sa dozom elegantnosti a opet i unikatne.

Predviđenih za izradu haljina (najviše) nedelju dana, preraslo je u mesec dana. Najbliži su bili iznenađeni da sam se uopšte i usudila da ih sama šijem. Nagovarali su me da probam venčanice ali nisam želela, čak i kada sam naišla na savršenu. Za jednostavan veo pomogao mi je omiljeni dizajner fascinatora.

Obilazak događaja posvećenih venčanjima nisu mnogo pomogli. Previše čipke, nepotrebnih detalja i šljokica.

Tako da, upravo iz tog razloga što sam sama sašila haljine, zaslužuju da se nađu na blogu. Možda je i najlepše ovako, tačno posle godinu dana.
























































Нема коментара:

Постави коментар