19. 3. 2016.

Čoker ogrlice / Choker

"Davilice" ili čoker ogrlice su mi trenutno idealni detalj. Mi smo ih zvali "lažne tetovaže" i "ogrlice za ples".

Lažne tetovaže su posebno bile popularne devedesetih. Sačuvala sam je jer može da se koristi i kao traka za kosu. Lako se i skupi, vrati u probitnu širinu pa odgovara opet širini vrata. Sve sam isprobala...još devedesetih.

"Ogrlicu za ples" čuvam jer sam je dobila od drage osobe u trećem razredu osnovne škole. Jako sam je želela a nisam znala gde da je kupim. Kao privezak je imala srce srebrne boje. Vremenom je pocrnelo pa sam zamenila zvezdicom zlatne boje.

S obzirom da su ovakve ogrlice preplavile i celu Srbiju, posebno "falš tetovaže" - želja za nošenjem istih je sve manja i manja (možete ih naći u H&M-u, Accessorize-u).

Iz tog razloga nosim više trake - čoker ogrlice koje kombinujem sa raznim trakama - zlatnim ili krem koje možete naći u prodavnicpozamanterije ili jednostavno odseći od omiljenog materijala (što sam i uradila).

Volim R&B način nošenja nakita, akcenat na pretrpanosti detaljima, ali sve više idem ka minimalizu. Zato i kombinujem minđuše u obliku aktuelnih crta. Jako ih je teško naći kod nas. Potražite ih u Accessorize prodavnici i to sa još 9 pari minđuša.


Toliko...a mislila sam da će ovo biti jedan kraći post.










😙😙😙



3 коментара:

Maja Mladenovic је рекао...

Nisam ih nikad nosila, ali dopada mi se, izgleda kul ;)

www.bymajamladenovic.com

Dunja Style је рекао...

Probaj obavezno 😊

Slavica Milovanovic је рекао...

Mnogo ni se svidjaju...posebno ova sa zvezdicom ☆

Translate