01.06.2015.

Zaštitite svoju kožu od UV zraka / Protect your skin from uv rays

Prvi jun je već stigao a sa njim i prelepo vreme. Dugo izlaganje suncu iziskuje zaštitu kože od UV zraka. Još uvek nisam počela da pišem recenzije ali s obzirom na lepu saradnju sa brendom Eucerin, zapravo kišobranom proizvoda kompanije Beiersdorf, možete i to očekivati.

Ovim postom želim da uspehu akcije brenda Eucerin - "Pregled za sve", "Gledaj da preživiš". U pitanju je akcija za rano otkrivanje raka kože.

U poodmaklim stadijumima, rak se može videti i golim okom. Ono što je presudno u efikasnom lečenju je rana dijagnostika. Akcija ukazuje na jedan od najvećih problema u ranoj dijagnostici - poricanje i odlaganje odlaska na pregled kod lekara. 

Cilj akcije "Pregled za sve", u organizaciji Eucerin Srbija i Fonda B92, uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, je da svaki građanin Srbije bude informisan o načinima zaštite od štetnih uticaja UV zraka na kožu i važnosti redovnih preventivnih pregleda, ali i da naše zdravstvene ustanove i dermatolozi budu u mogućnosti da im pruže adekvatnu medicinsku dijagnostiku.

U okviru projekta "Pregled za sve" tokom narednih meseci sve državne dermatološke ustanove u Srbiji biće opremljene dermoskopima neophodnim za rano dijagnostikovanje raka kože. Osim obezbeđivanja velikog broja najsavremenijih dermoskopa, u okviru akcije predvišena je i besplatna edukacija dermatologa za rad sa novim dermoskopima.

Eucerin me je opremio za leto sa Eucerin Sun gel-krem uljem za lice sa zaštitnim faktorom SPF 50+ i Eucerin transparentnim sprejom za lice i telo sa zaštitnim faktorom SPF 30. Čim budem koristila, apdejtovaću post i postaviti na Facebook i Twitter.

Na svom Youtube kanalu sam postavila i video "Gledaj da preživiš". Ukratko, jeziv je. Pogledajte ga!

Dunja Style

P.s. Sve predloge, sugestije i primedbe obavezno šaljite na moj mail: dunjastyle@yahoo.com 


*

In advanced stages, the cancer can be seen with the eye. What is crucial to effective treatment is early diagnosis. Action points to one of the biggest problems in the early diagnosis - denial and delays of going to see a doctor. 

The goal of the action "Examination for all" organized by Eucerin Serbia and B92 Funs, with the support of the Ministry of Health of the Republic of Serbia, is to be informed every citizen of Serbia about how to protect themselves from the harmful effects of UV rays on the skin and the importance of regular preventive check-ups, but also to be able our health institutions and dermatologists to provide them with adequate medical diagnostics. 

I have just uploaded video about this action. Visit my Youtube channel and watch this video. More news at my Facebook page and Twitter.
Нема коментара:

Translate

Дошло је до грешке у овом гаџету