10. 3. 2014.

Crop top @ Pal Zileri Fashion Show

Zanimljivo, moderno, kreativno, atraktivno, smelije a opet malo otkriveno, tek da zaintrigira. Crop top majica koja smelo otkriva deo stomaka dok ga suknja prikriva i daje kombinaciji efekat pristojnosti.

Ovoga puta bez velikih detalja poput fascinatora ali zato sa trendom koji su modni dizajneri već uveliko dodali na to-do listu za predstojeću sezonu. Bob frizura.

Kombinacija je upotpunjena providnom clutch torbom i nakitom - Wish by Slađana Simić.

Dizajn / Design: Dunja Style
Nakit / Jewelry: Wish by Slađana Simić

Slađin nakit možete pogledati na facebook strani Wish by Slađana Simić ili instagramu @wish_jewelry dok moju stranu možete pogledati na sledećem linku: www.facebook.com/designbydunjastyle


 
 Sa dragom Lidijom Kocić

Dunja Style / Instagram







* * *
Pal Zileri Proleće/Leto 2014

"Pal Zileri je za sezonu proleće/leto 2014 inspirisala umetnost, jedan sjajan slikarski opus jednog od najvećih američkih umetnika XX veka Edvarda Hopera, nešto što su kreatori Pal Zilerija nazvali "magičnim realizmom slikarstva" koji takođe pleni jedan fenomenalni raskoš boja i fotografska preciznost" 



"Naravno, tu je još jedna umetnost odigrala jednu važnu ulogu a to je filmska umetnost i naravno velikani kao što su: Hičkok, Džarmuš, Antanjoni, Venders... "

"Kad spominjemo Vendersa, moramo da spomenemo naravno i inspiraciju za kolekciju Pal Zileri Lab, a to je grad Berlin - jedan od gradova koji je simbol avangarde, avanture, predvodništva u raznim misaonim i kulturnim disciplinama, jednostavno grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim i samim time sve ono što smo viđali u Endersonovim filmovima, kroz kolorit, su: siva, crna, plava i Tiergarten Park zelena odslikava njegovu sjajnu filmsku umetnost."

"Kolekcija Pal Zileri je takođe inspirisana i večitim kalifornijskim prolećem a u smislu boja osnovne kolekcije, pričamo o svim nijansama plave (od indigo plave, napuljsko plave, tirkizno plave...), kontrasnih boja kao što su žuta, bež, oker i narandžasta najčešće koja se vidi u štepu. I naravno, tu imamo zelenu u više nijansi kao i bordo i tu neku, da kažemo, zagasitu crvenu boju."

"Linije Pal Zileri kolekcije dobro poznate svima koji prate ovu modnu kuću u Srbiji, barem poslednjih 18 godina, prate liniju muškog tela. Sakoi se često pojavljuju u jednobojnim ili kariranim varijantama; pantalone u kontrasnim verzijama. Znači karirani sako i pantalone su za ovu sezonu preporučene da budu jednobojne. Imamo takođe veoma interesantan niz raznih jakni među kojima se ističe pilot jakna, multifunkcionalna, sastavljena od najfinijih materijala kao što je i u ostalom ostatak kolekcije Pal Zileri a to su: lan, pamuk, svila i moher uz naravno, kombinaciju sa mikrofiberom koji omogućava da se i ova jakna, kao i mnogi drugi artikli ove kolekcije, nose u svim vremenskim prilikama i svim naravno, ambijentima i društvenim okolnostima."

"Svako ko je video Leo Martina večeras na sceni, dobro zna zašto je on ambasador Pal Zilerija za ovu sezonu. U pitanju je zaista legenda naše muzike, muzičke scene ali i više. On je jedan primereni gospodin, inspiracija mnogim generacijama koje su ga sledile u svakom smislu. Bilo je zaista čast njega ugostiti večeras. Mislim da je kao retko kad do sada naš ambasador, gost iznenađenja podržao prave vrednosti naše tradicije a to su pre svega: elegancija, otmenost, jedan uvaženi status u društvu i naravno Leo je večeras plenio svojim duhom i šarmom na sceni i mi smo izuzetno ponosni što je on bio sa nama večeras."

Hvala za PR tekst!

Love,

Dunja Style

xoxo





Нема коментара:

Translate