25. 1. 2014.

Alchemy Cosmetics and Home



Divine serum 

Antirid i eliksir protiv podočnjaka. Probudite se sa mirisom legendarne havajske kona kafe, čije ulje umanjuje podočnjake i otoke. Jedna od najskupocenijih biljaka na svetu, imortela, ubedljivo podmlađuje i regeneriše - za odmorne,vedre, graciozne oči i baršunastu, osvetljenu, snažnu kožu oko njih. Par moćnih kapi za lako jutro i dobru noć.

Raskošni antirid i eliksir protiv podočnjaka, sačinjen isključivo od skupocenih suvih i eteričnih ulja, organskog porekla.



Alchemy Supermodel Glow

Za supermodel mamu, supermodel ćerku, supermodel devojku, supemodel domaćicu.
Doživite jedinstvenu transformaciju koju samo ultra - premium ulja mogu da pruže.  Alchemy Supermodel Glow je prefinjena sinergija ulja organskog avokada, noćurka i semena groždja sa eteričnim uljima organskog geranijuma i peperminta. Bez vode, konzervanasa ili filera.
Za sobom ostavlja senzualni sjaj, kakav samo koža negovana najluksuznijim uljima, može da poseduje. Duboko obnavlja i oslobađa od suvog stanja, perutanja, beživotnog izgleda kože. Omega masne kiseline pružaju savršenu hidraciju preko celog dana, što eliminiše potrebu za čestim nanošenjem. 

Tonus je vidno poboljšan, koža je punija, elastična i neodoljivo meka. 

Otmeni miris geranijuma, prožet čistim, dubokim tonovima peperminta, ostaje na tvom telu celog dana.

Truth Serum 

Serum lepe istine. Ambiciozni buket moćnih biljaka koji dokazano balansira sebum kože i tako vas oslobađa od masnih zona, zapušenih pora, suvih stanja, perutanja, crvenila. Otkriva besprekoran ten, rafinirane, glatke teksture. Smanjuje veličinu pora.
Najmoćniji antioksidansi štite od starenja, dok omega masne kiseline hidriraju svaku ćeliju. 
Master seboregulacije. Plišana tekstura, koja se lako upija, ne ostavlja mastan trag za sobom već samo besprekornu kožu. Sačinjen isključivo od skupocenih, plemenitih organskih suvih i eteričnih ulja. 

Lilly & Spice Vanilla Macaroon 

Parfimisani losion za telo.
U velu toplog, kremastog mirisa vanile sa tonovima slatkog badema i zavodljivog ćilibara, vaša koža ispunjena ženstvenošću, negovana je moćnim uljem avokada i zaštićena od starenja, najmoćnijim antioksidansima. 

“Lilly&Spice” je ekskluzivna kolekcija losiona za telo, plišanih tekstura, čiji su mirisi inspirisani omiljenim ženskim slatkišima. 

“Lilly&Spice Vanilla Macaroon” je jedini način da uživaš u dekadentim francuskim kolačićima, bez kalorija. Nahrani svoju kožu i svoja čula, savršenim spojem prefinjenosti i šećera. Za kožu koja je zadovoljna, nežna, sjajna i neodoljiva na dodir. 

Venom

Broj 1 hijaluron gel u Srbiji. Svaka žena zaslužuje tajnu. 

*Profesionalni rezultati kod kuće
*Prvi proizvod OD hijaluronske kiseline a ne SA njom
 *Dokazana koncetracija i niska molekularna težina koja prodre u kožu, menjajući vaše mišljenje o topikalnom hijaluronu

Za vise informacija posetite njihovo prodajno mesto “Alchemy Cosmetics and Home” u TC Stadion (Zaplanjska 32, II sprat), sajt www.alchemynaturals.com i njihovu facebook stranu https://www.facebook.com/pages/Alchemy-Natural-Cosmetics-Los-Angeles/182553125138957

Нема коментара:

Translate