14. 10. 2013.

Glamour Glow of Pal Zileri Fashion Show

Izuzetna modna manifestacija Pal Zileri, već tradicionalno, održava se u kongresnom centru BelExpo i predstavlja početak modne sezone u Srbiji. Predstavlja ono što je najinteresantnije u svetu vrhunske muške mode našoj cenjenoj i dobro informisanoj publici. West 65 predstavio je Pal Zileri kolekciju jesen/zima 2013/2014. Kongresni centar BelExpo ugostio je publiku koja se u velikom broju odazvala vrhunskoj italijanskoj kući za mušku modu, koja se već 17 godina predstavlja u našoj zemlji.

Za neke je ova manifestacija dobra navika ali je svaki put jedan novi izazov da se vrhunska ostvarenja ovih sjajnih kreatora i stilista iz Italije prikažu našoj publici na pravi način. Pal Zileri revija je najduža u smislu trajanja na prostoru cele bivše Jugoslavije - podatak koji je za svaku pohvalu i ponos.

Publici ostaju u sećanju defilei sa našim poznatim ličnostima kao i to da su skoro sve zvezde koje su ponele modele Pal Zileri bile na sceni te večeri, u kongresnom centru BelExpo. Zaista jedan momenat prijatne setne reminiscencije ali takođe i momenat u kome se iskonski uživa u vrhunskim kreacijama Pal Zileri.

Momenat pozitivne motivacije i pozitivnog izazova. Naša publika, u smislu muške mode, stasala je uz revije Pal Zileri, i pri održavanju svake, traži nešto više a produkcija ove revije to i iznedri i to na visoko-stilski i umetnički način pošto je interpretacija mode Pal Zileri nešto više od osnovne modne prezentacije. Kroz generacije klub poklonika kolekcije Pal Zileri se širi - i taj momenat jedne sveže interakcije sa njima uvek je posebno drag i interesantan. Veliki broj poznatih ličnosti je nosio modele Pal Zileri na sceni.

Veliki broj poznatih ličnosti je u prvim redovima revije - veoma sjajna i inspirativna reakcija. Vizura prvog reda i elegantnih dama su uvek glavni gosti s obzirom da žene diktiraju modu i žensku i mušku. Žene vole da dolaze na Pal Zileri revije. Sa njih nose jednu interesantnu modnu dedukciju koju onda prenose na svoje lepše polovine, na svoje prijatelje. Organizatori su svesni tog momenta i posebno im je drago da je tako iz godine u godinu. (Tnx!)

Detalje same kolekcije možete pronaći na sledećim linkovima:

Pal Zileri - stilski rituali visokog društva tridesetih

Pal Zileri - Lazar Ristovski u ulozi manekena


***


Fotograf: Smiljka Boškov / https://www.facebook.com/SmiljkaBoskovPhotography
Haljina: Dunja Style / https://www.facebook.com/pages/Dunja-Style/195333650551642
Nakit: Lady Godiva / https://www.facebook.com/SmiljkaBoskovPhotography




Нема коментара:

Translate