12.06.2013.

Fedon - luksuzni italijanski brend kožne galanterije / otvoren butik Fedon, otvaranje u Beogradu
Otvaren je butik Fedon, u četvrtak, 6. juna, u Sava Centru, najvećem kulturnom, poslovnom i kongresnom centru u Srbiji. 
Kolekcija Classica
Fedon, mlad i dinamičan italijanski brend, koji je za kratko vreme sa uspehom osvojio važno mesto među ljubiteljima minimal stila, sada predstavlja i u Beogradu svoje kolekcije kožne galanterije, pribora za pisanje i ličnih aksesoara. Kvalitetni materijali i minimalistički dizajn kreacija ovog brenda spajaju se u jednu fenomenalnu sintezu inovativne tehnologije i italijanskog tradicionalnog zanata, posvećenu onima koji žele najbolje, i postaju specifično obeležje svih Fedon proizvoda.


Brend je rođen iz iskustva Društva Giorgio Fedon & Figli Spa, koji su svetski lideri u sektoru izrade naočara. Upravo iz datuma početka ove saradnje rađa se godina nastanka brenda - 1919. Produkt umeća i iskustva matičnog Društva upravo su kolekcije od metala ili aluminijuma presvučeni kvalitetnim materijalima, prijatnim na dodir i bez vidljivih šavova.

Kolekcija Fedon Life

Pored must kolekcija, kao što su Classica i British, radnja će rafiniranoj publici iz Beograda obezbediti i kolekcije MW by Giorgio Fedon 1919, koja je razvijena u saradnji sa poznatim azijatskim glumcem Michael Wong, i kolekciju Life. 


Novo prodajno mesto Fedon u Sava Centru u startu se definiše kao referentno mesto za ekskluzivni šoping u Beogradu, i to zahvaljujući trudu i konstantnom istraživanju koje ova napredna preduzetnička sfera postavlja kao temelj apsolutno italijanske izrade izvrsnih proizvoda.

1 коментар:

Анониман је рекао...

jedva smo cekali :)

Translate

Дошло је до грешке у овом гаџету