25. 10. 2018.

Eucerin beauty sleep za noćnu negu

U borbi protiv neminovnog starenja kože najvažnija je prevencija i konstantna adekvatna briga o koži. Već prilikom prvog korišćenja Eucerin® Hyaluron-Filler noćnog intezivnog seruma,  osetila sam da mi je čini koža lica glatka i punija - obnovljee teksture.


Inovativno pakovanje se sastoji iz dve komore - u jednom kliku imamo dva preparata. Jedna komora sadrži voćne kiseline i kremaste je strukture. Kremasta emulzija, koja se nalazi u beloj komori sadrži efikasni AHA kompleks (kompleks alfa-hidroksikiselina) i glicin saponine. AHA kompleks nežno odstranjuje mrtve ćelije površinskog sloja, čime se poboljšava tekstura kože i podstiče njena regeneracija, dok glicin saponini stimulišu prirodnu sintezu hijaluronske kiseline u slojevima kože gde duboke bore nastaju. 


Druga komora sadrži transparentni, osvežavajući gel - serum u srebrnoj komori,  koji čini kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca, koja je veliki molekul, ostaje na površini kože i trenutno je hidrira, i hijaluronske kiseline kratkog lanca, koja efikasno popunjava izražene bore jer prodire u dublje slojeve kože osim što obezbeđuje dvostruko intezivniju sintezu hijaluronske kiseline, koja daje prirodan efekat podmlađivanja, ovaj preparat podstiče i sintezu kolagena, koji je veoma važan za jedar izgled kože.



Probajte Eucerin beauty sleep i uverite se i sami u rezultate već posle prvog korišćenja.

Savet: Pored lica, nanesite preparat na vrat i dekolte. Koža će vam biti zahvalna. 

Нема коментара:

Постави коментар