13. 6. 2016.

Koju micelarnu vodu koristiti + giveaway !

Čišćenje lica pre spavanja je jedan od najvažnijih rituala. Ukoliko ga ne upražnjavate, kažu da su posledice vidljivije kako starimo.


Najčešće koristim micelarnu vodu za otklanjanje šminke ali i nečistoće sa lica. Probala sam tri brenda: Garnier, Bioten i Eucerin. Razlika postoji. Slobodno pišite svoja iskustva u komentarima ispod posta.

Moram priznati da se Garnier pokazao kao najlošiji - skida teže šminku i nemate osećaj da je negovana nakon čišćenja. Ne znam kakav je njihov novi proizvod sa uljem. Obzirom da sadrži i ulje, verovatno nećete morati da "drljate" kožu kako bi uklonili šminku u potpunosti.

Eucerin (Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid za čišćenje) odlično skida šminku i otklanja nečistoću sa lica i to je to. Posebnih efekata nema. Nije potrebno maltretorati se oko uklanjanja jer odlično uklanja.  Namenjena je za sve tipove kože.



Brend Bioten bih izdvojila kao najbolji jer pored toga što odlično uklanja šminku, neguje kožu koja postaje mekana i lepša na dodir odmah nakon upotrebe.  Dakle, toplo vam je preporučujem. Namenjena je suvoj/osetljivoj koži. Imam mešovitu tako da mi je odgovarala. Sadrži čestice ulja i rekla bih da je upravo to i prednost micelarne vode - u ulju. 



Savet: Slobodno možete koristiti micelarnu vodu i za oči. Neće vam škoditi. Nakon svake upotrebe, umijte se. Negde sam pročitala na internetu i ispostavilo se da prija mom licu a moguće da će i vama. Lepši je osećaj.

Spremila sam i jedan giveaway ! U pitanju je Niveino hidratantno mleko za čišćenje lica. Obogaćena je vitaminima i čuvenim krastavcima - koja preporučuju za lice u svakom pogledu (od maski pa do raznih kremi ali evo i mleka za čišćenje lica). Uklanja šminku kao i nečistoću sa lica. Može se koristiti i za predeo oko očiju. 

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju učesnici iz Srbije.

Sve što bi trebalo da uradite je sledeće:

1. Zapratite blog.
2. Lajkujete moju facebook stranu.
3. Odgovorite na pitanje: da li ste koristili micelarnu vodu i kakva su vaša iskustva?

Nagradna igra počinje od trenutka objave posta do ponedeljka 20. juna u podne. Tada ću objaviti i srećnog dobitnika u nastavku ovog posta. 

SREĆNO !! 

💞💞💞

Moj rad možete pratiti i ovde: 

Instagram 
Twitter
Tumblr
Pinterest
Snapchat
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs
Adriadaily.com

***

Nagradu je osvojila Marina (makeup). Pošalji mi svoje podatke na mail: dunjastyle@yahoo.com. Hvala svima na učešću ! ❤❤

18 коментара:

Boyanna је рекао...

Obožavam micelarne vode, moje omiljeno sredstvo za brzo, lako i efikasno skidanje šminke. Isprobala sam ih nekoliko i generalno me nijedna nije razočarala. Blag i nenametljiv miris, osećaj čiste, ali ne i zategnute i isušene kože, ono je što se dobija upotrebom bilo koje micelarne za čišćenje lica (bar od onih koje sam ja probala). Trenutno koristim mixa micelarnu i odnos cena-kvalitet je odličan!

Slavica Milovanovic је рекао...

Nisam do sad koristila miceralne ...uglavnom mleka za skidanje sminke koja su mi se pokazala odlicno...citala sam dosta o micelarnim,dosta pozitivnih kritika tako da cu sigurno probati ♡☆

Unknown је рекао...

Ja sam se micelarnom oduševila tek kad sam probala 'zelenu', za masnu kožu (prvo Bioterm, sada koristim Garnie). Meni nijedna koju sam probala nije bila dovoljna za skidanje šminke sa očiju (posebno maskare), pa kombinujem.

Unknown је рекао...

Nisam nikad koristila micelarne vode.

Unknown је рекао...

nisam nikada, ali volela bih da probam

Marina Makeup је рекао...

Koristila sam Evelin micelarnu, Bioten i ono sto im je jednistveno je da mi nekako isusuju kozu oko ociju pa moram dodatno da se mackam necim,al dobro,i to je ok

Milena Petrović је рекао...

Koristim micelarne i koristila sam vise vrsta. Bioderma mi je generalno najbolja, a ni Mixa nije losa, s obzirom na cenu. Trenutno koristim Multiactive snail skin tonik, koji je kombinacija micelarne i tonika i odlicno skida sve, a ne isusuje, lepo neguje i hidrira., pun pogodak.

Unknown је рекао...

Mixa optimalno tolerantnu miceralnu vodu sam koristila i pokazala se veoma dobro, pogotovo oko očiju I skidanju maskare i senki.

ina stanković је рекао...

Nisam koristila do sada miceralnu vodu ... tako da bih volela da probam

Анониман је рекао...

Koristila sam vise miceralnih voda,ali najzadovoljnija sam sa Mixa micelarnom.

Unknown је рекао...

Meni Garnijerova micelarna voda bas odgovara, planiram da probam i dvofaznu. Ja imam normalnu kozu i meni super obavlja posao. Eucerin zelim da probam, a Miksinu sad testiram :) Miksina mi recimo ne odgovara najbolje :)

Angela је рекао...

Koristim micelarne vode, meni odgovaraju ustvari jedini proizvod koji mi odgovara.

Unknown је рекао...

nisam do sada koristila micelarne vode... lice cistim i sminku skidam mlekom i tonikom.... ali valjda za sve postoji prvi put pa i da probam micelarnu vodu :)
na fb Ana Buculov... cao!!! :)

Unknown је рекао...

Nisam koristila miceralnu vodu, ali sam cula samo pozitivne komentare.
FB = Marija Ilic

Unknown је рекао...

Kao sto napisah, garnijer me je bas razocarala, dok je Bioten bila prijatno iznenadjenje. Definitivno se vracam na nju jer je cenaa povoljna a super je micelarna. Buba

Unknown је рекао...

Koristim Bioderma micelarnu, i malo je reci da sam odusevljena :)

Jelena Mitrovic је рекао...

Micelarnu vodu jos probala nisam. Jos uvek sam na mleku, odgovara mi, pa nisam ni pokusala da eksperimentisem.
Hvala na prilici. 😊
Gfc Yellena
Fb Jelena Mitrovic

surrender је рекао...

Tek sam skorije otkrila micelaru vodu, i to baš Eucerin. Meni je bila prijatna, blaga za kožu, a stvarno sam imala utisak da mi je lice nakon nje čisto. Kako dolaze letnji dani čini mi se da se njena prava moć baš primećuje, jer je sjajan način da se uklone dnevne nečistoće i ostaci šminke. Nisam koristila Biotenovu micelranu vodu, ali verujem da ću nakon korišćenja Eucerina morati da probam Bioten, samo se nadam da nema baš toliko intenzivan miris, pošto nisam ljubitelj jakih mirisa :)
gfc jassm
fb Jasmina Makuljević

Translate