20. 6. 2016.

CC krema i rođendanski giveaway !

Koristim Bioten i Eucerin CC kremu. Najčešće ih kombinujem. Sada kada je toplije i ne volim da lice opteretim težom šminkom, koristim Eucerin CC kremu jer je prirodnog izgleda a pokrivenost blaga. Dobijate samo blagu boju u licu i najbolje je matirati nekim recimo kamenim puderom (matiram T zonu kamenim puderom) i to je sasvim dovoljno za leto.



Poznato je da ne volim da koristim puder (posebno tečni) tako da je CC krema odličan izbor. Ukoliko želite veću pokrivenost kože - da prikrijete nepravilnosti, koristite Bioten CC kremu koja bolje pokriva ali i teže je teksture od Eucerinove. Bioten koristim kada želim i da osenčim lice, zaista se posvetim šminkanju. Eucerin je više za prirodan izgled, "blago osunčan".

Koristim srednje tamnu. Ono što je odlično je da Bioten ima i zaštitni faktor SPF20 dok Eucerin ima SPF15. Eucerin je dnevna krema protiv bora ali taj deo tek sada navodim jer još uvek ne brinem o borama. Kažu da bi trebalo od 25. godine voditi računa i o tome.

Dakle, ono što bih sada tokom vrelih dana predložila je Eucerin CC kremu - i to nanesete vrlo tanak sloj. Matirate kamenim puderom T zonu (ukoliko za tim imate potrebu) i to je dovoljno. Istaknite jagodice rumenilom. Letnji izgled je postignut. Bioten mi više prija kada je hladnije.

Ono što danas poklanjam, obzirom da mi je rođendan, je novi Eucerinov proizvod - Eucerin kremu za zaštitu od sunca SPF 50+. Vodootporna je tako da je možete koristiti i na plaži, bazenu... Lagane je teksture kao i Eucerin CC krema (ukoliko ste je koristili da znate šta da očekujete).





Savet! Nikako ne nanosite ove kreme na predeo oko očiju jer ćete izazvati iritaciju (grešila sam i ja). Možete ispod, da prikrijete podočnjake ali ne približavajte previše oku. Počećei da vam suze čak. Ovakav savet vam piše i u uputstvu kao i na sajtovima.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju učesnici iz Srbije.

Sve što bi trebalo da uradite je sledeće:

1. Zapratite blog.
2. Lajkujete moju facebook stranu.
3. Šerujte sa moje strane na vaš facebook profil.
4. Odgovorite na pitanje: da li ste koristili CC kremu i kakva su vaša iskustva?

Nagradna igra počinje od trenutka objave posta do utorka 21. juna u podne. Tada ću objaviti i srećnog dobitnika u nastavku ovog posta. Ipak će nagradna igra trajati jedan dan - tokom mog rođendana 20. juna. ❤❤❤❤

SREĆNO !! 

💞💞💞

Moj rad možete pratiti i ovde: 

Instagram 
Twitter
Tumblr
Pinterest
Snapchat
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs
Adriadaily.com

***

Prvo da vam se zahvalim na čestitkama ! 😊 Dobitnica nagradne igre je Mikica Pavlović. Pošalji mi ppdatke ma mejl dunjastyle@yahoo.com kako bih ti poslala nagradu ! Marina makeup takođe ! 

9 коментара:

Slavica Milovanovic је рекао...

Srecan rodjendan jos jednom draga Dunja...♡ koristila sam cc kremu...meni licno odg...srecom pa mi lice nije posebno zahtevno ♡☆

Ivana Šumanac је рекао...

Prvo,srecan rodjendan :-) Do sada nisam koristila CC kremu ni jednog brenda,ali bih volela i verujem da cu u buducnosti probati.

Unknown је рекао...

Srećan rođendan! Neka ti se ispune sve želje! Koristila sam Eveline CC kremu, ali mi se ne sviđa lepljiv osećaj koji ostavlja kada se nanese. Ostale CC kreme nisam probala.
GFC: Desanka Daca Savic
FB: Desanka Savic

Marina Makeup је рекао...

Srecan rodjendan darling ,sve najbolje ! Nisam koristia cc ali bb jesam :) sto naravno nije isto ,znam
Pozdrav!

Unknown је рекао...

Srecan rodjus!
Nisam koristila nikada -volela bih da probam.

Анониман је рекао...

Srecan rodjus :) Nisam koristila CC kremu,BB iz Avona jesam ali ovu nisam.

Milena Petrović је рекао...

Srećan rođendan.
Nisam koristila CC kreme do sada.

Unknown је рекао...

Koristila sam CC kremu i odlicna je! Meni je takodje bila jako blaga i bas mi je odgovarala light nijansa. Sve preporuke svim zenama koje bi probale ovaj sjajan proizvod.

Unknown је рекао...

Mind of checking out my blog? I hope you'll like it.
http://livinlifewithsass.blogspot.rs/2016/07/what-to-do-in-summer-when-youre-bored.html

Translate