25. 5. 2016.

SOS: koncentrat za brzo uklanjanje bubuljica

Koncentrat iz linije DermoPURIFYER brenda Eucerin se pokazao kao odličan saveznik u borbi protiv problematične kože (puni naziv: Eucerin DermoPURIFYER Aktivni koncentrat) . Primetićete da sam uslikala skoro istrošenu bočicu, dobro sam proverila kako deluje proizvod. Odličan je i koriste ga svi ukućani ali i gosti koji se požale da imaju problematičnu kožu - odnosno da im je iskočila bubuljica. Odmah ih posavetujem i donesem Eucerin koncentrat.

 

Dovoljno je da namažete pogođeno područje ujutru i uveče. Moram priznati da, ukoliko mi je izlazila bubuljica pred važan događaj, mazala sam je i više puta u toku dana, sve u cilju da je što pre uklonim sa lica.



 


Mislim da su najgore one bubuljice koje bole ali nisu toliko vidne na našem licu, potkožne. Takođe i njih tretirate isto, mažete ih Eucerin koncentratom i bol - kao jedini pokazatelj da na tom delu lica nešto nije uredu, polako će nestati.

Ukoliko pak imate prave one "čvoruge", tada će vam efikasnost koncentrata biti najvidljivija jer će problematični deo prvo splasnuti a zatim i potpuno nestati.

Dešavaće vam se da posle bubuljice ostane mala ljuspa - dokaz da ste se uspešno rešili daveži na svom licu ili delu tela. Naravno, namažite i određeni deo tela ukoliko je potrebno.

Možda vam neće odgovarati cena ali će vam dugo trajati, posebno ukoliko koristi samo jedna osoba - isplati se investirati u Eucerin koncentrat.

Savet: nanosti dva puta dnevno - ujutru i uveče i to tako što ćete samo tapnuti i naneti malu količinu koncentrata.

Koji su vaši utisci sa Eucerin proizvodima. Da li ste koristili ovaj koncentrat? Šta vi mislite o liniji DermoPURIFYER.

💞💞💞

Moj rad možete pratiti i ovde: 

Instagram 
Twitter
Tumblr
Pinterest
Snapchat
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs
Adriadaily.com


3 коментара:

Slavica Milovanovic је рекао...

Odlicna recenzija...inace nemam problema sa bubuljicama...osim pred ciklus...i tad se pojavi neka i ne mogu da ih istrpim...probacu ovo sigurno..♡

Dunja Style је рекао...

Hvala Slavice ! Toplo preporučujem ! 😊

Slavica Milovanovic је рекао...

Translate