28. 3. 2016.

Nagradna igra: Dunja Style haljina

Sezona proleće/leto 2016 nam diktira razne odevne komade i asesoare pastelnih boja. Do sada sam delila samo proizvode koje sam dobijala od brendova a sada je došao red i na moju haljinu.

Uglavnom samo šijem i ne razmišljam toliko o prodaji, sticajem okolnosti. Na strani Dunja Style je postavljen album ali ne potenciram za sada na svemu tome.

Odabrala sam kraću haljinu nežne zelene boje, idealne za kombinovanje - možete je ukrasiti skoro bilo kojim asesoarom a biti ujedno u trendu. Broj 40 (eventualno 42).




Uslovi su kao iz prethodne nagradne igre.
Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju učesnici iz Srbije.

Sve što bi trebalo da uradite je sledeće:

1. Zapratite blog.
2. Lajkujete moju facebook stranu.
3. Odgovorite na pitanje: da li ste pratili ranije Dunja Style blog i šta vam se najviše dopalo?

Nagradna igra počinje od trenutka objave posta do ponedeljka 4. aprila u podne. Tada ću objaviti i srećnog dobitnika u nastavku ovog posta. 

SREĆNO !! 

***

Pobednica nagradne igre je Slavica. Pošalji mi na mail dunjastyle@yahoo.com svoje podatke kako bih ti poslala nagradu 😉 Ostalim devojkama hvala što su učestvovale ali i za pohvale ! 😍😙😙


5 коментара:

Slavica Milovanovic је рекао...

Sve je super na blogu..posebno mi se svidja clanak o coker ogrlicama..zao mi je sto svoje iz osnovne skole nisam sacuvala,a lepo kazu,nemoj nista da bacas jer se i moda opet vraca -kao sto se slucaj sa zvoncarama i kariranim stvarima..dopada mi se kako ti stoje pletenice-riblja kost..o pripremi lica pre sminkanja..o obrvama...o Pal Zileri S/S 2015-stajling kao mega zvezda-u fulu..ma sve je i vise nego odlicno..samo tako nastavi..i jos puno uspeha ti zelim od srca..Kiss

Unknown је рекао...

Nisam pratila ali sam se sjajno zabavila gledajuci slike ogrlica i ono sto mi se dopada je lezernost...lakoca zivljenja to se ne vidja svaki dan...samo napred <3

Marina Makeup је рекао...

Da budem iskrena nisam pratila do sada ali mi se svidela haljina pa sad pratim na google + - Marina Makeup , lepi su tekstovi i ti si preslatka !

Milena Petrović је рекао...

Pratim te neka 3-4 meseca, mislim. Na fb volim da vidim slike nekog tvog outfit-a jer deluje jako inspirativno za mene, mogu pronaci neku ideju u tome za sebe. :)

Unknown је рекао...

Pratim Dani u Beogradu, a sada i ovaj blog Volim da citam tekstove o modi, volim da gledam tvoje fotografije ( pa ukradem neku ideju za stajling ) :) Bilo da je rec o garderobi, Nivea proizvodima, nakitu, sve volim da pogledam.Sve pohvale :)

Translate