11.11.2015.

Vi pišete: recenzija Bioten Genovate-a

Kao što sam i obećala, dobitnik nagrade se našao u ulozi blogera i napisao post. Pogledajte kako izgleda kada Aleksandra piše za blog Dunja Style.

Uživajte !

*


Pre nego što pređemo na današnji post, želela bih da se zahvalim Dunji. Veliko mi je zadovoljstvo što na ovaj način mogu da se uključim u stvaranje Dunjinog bloga, koji i sama pratim već neko vreme, a i da ujedino sa vama podelim neke (nadam se) korisne informacije.

Kada je pre malo više od nedelju dana poštar zazvonio na vrata i isporučio paketić, i bez otvaranja sam znala o čemu je reč. 
Naime, u nekom od prethodnih blog postova, Dunja je za svoje čitatelje organizovala giveaway, gde je poklanjala BIOTEN GENOVATE ANTIAGEING&REGENERATING SERUM BIOTEN GENOVATE ANTIAGEING&REGENERATING EYE SERUM. Imala sam sreće da upravo ja budem pobednica, i da mamu počastim novim proizvodima za negu kože lica.
Poklončić je stigao u Bioten kesi, zajedno sa par testera iz Skinnergy linije, kao i brošurama koje vam pomažu da se detaljnije upoznate sa svim Bioten proizvodima. Dogovorile smo se da čim mama i ja steknemo prvi utisak o proizvodima, iste te utiske prenesemo i vama u vidu ovog blog posta.

Genovate linija obuhvata regenerativnu dnevnu (SPF 15) i noćnu kremu protiv bora, intenzivni regenerativni serum za lice protiv bora i regenerativnu kremu protiv bora oko očiju. 
U pitanju su proizvodi koji sadrže prirodni, aktivni patent Resistem™ koji je dobijen iz matičnih ćelija metodama ekstrakcije, što u odnosu na konvencionalne tehnologije omogućava veću koncentraciju aktivnih sastojaka. Resistem održava i stimuliše fiziološke procese u koži protiv starenja i regenerativne mehanizme, tako što pomaže u otklanjanju toksina, produžava životni vek ćelije i regeneriše tkivo. 
Proizvodi su bez parabena, parafina i veštačkih boja i od 100% prirodnih ekstrakta, tako da je bezbednost pri upotrebi zagarantovana. Za one koji se malo više interesuju oko svih sastojaka ove dve kremice, spisak istih mogu potražiti na slici ispod.
Na proizvodima je naznačeno da su namenjeni korisnicima između 35 i 45 godina, ali to me nije sprečavalo da i ja koristim Regenerativnu kremu protiv bora oko očiju, jer je ona prvenstveno namenjen borbi protiv prevremenog starenja kože usled različitih faktora. Očekivala sam da bude malo masnija i koncentrovanija, ali je poprilično lagana, tako da bih je ja bez ustručavanja preporučila i mlađima. Retka je, bele boje, i dovoljna je jedna malo veća mrvica da je lepo razmažete oko očiju. Lepo se upija u kožu, mada ne u potpunosti (ostane tanak film posle nje), i oko toga se i mama i ja slažemo. Ono što je i moj i njen utisak je da za kremu drogerijskog ranga jako dobro nahrani i hidrira područje kože oko očiju, i nikako je ne preskačemo u dnevnoj ali ni u noćnoj rutini. Što se tiče neke intenzivnije borbe protiv bora, mislimo da je ova krema dosta blaga, ali da je odlična protiv novih borica i finih linijica. Ukoliko su vam potrebni malo jači proizvodi možda bi vas zainteresovali proizvodi iz Skin repair ili Recaptiv linije, tako da definitivno obratite pažnju i na njih.

Kada je reč o Intenzivnom regenerativnom serumu za lice protiv bora, njega sam u potpunosti prepustila mami, koja za isti ima samo reči hvale. U pitanju je proizvod koji se koristi posle čišćenja lica, a pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Nanosi se na lice i vrat i obećava momentalno glatku, meku i hidriranu kožu, a posle samo nedelju dana blistavu kožu i mladalački izgled. Kako mama kaže, bili su i skromni, i ona je prezadovoljna ovim serumom. Ovaj serum je njenoj koži koja često izgleda umorno povratio elastičnost, blistavost, i kako ona kaže - koža kao da je dobila neku novu energiju. Providan je, gušći, i dovoljne su dve do tri pumpice da ga lepo namažete na celo lice i vrat.
Sve u svemu, odlični proizvodi (šta da vam kažem kada je juče otrčala i kupila i dnevnu i noćnu kremu, da kompletira kolekciju :D). Bioten još jednom nije razočarao i definitivno je brend koji zaslužuje veću pažnju, jer je neverovatno da proizvodi napravljeni od sastojaka prirodnog porekla pružaju ovakle rezultate. 


Da li ste i vi probali neki od ovih proizvoda? Ukoliko jeste, obavezno ostavite u komentarima vaše utiske :)

Aleksandra  


 

1 коментар:

Maja Aleksic је рекао...

Jako zanimljiv, a ujedno i koristan tekst. Veliko hvala Aleksandri, tuđa iskustva su mi vrlo značajna, jer i sama koristim Biotenove proizvode za koje imam samo reči hvale :)

Translate