7. 10. 2015.

Redesigned dress: 24h of Elegance

Manifestacija svetskog kalibra "24 sata elegancije", tradicionalno se održava u septembru. Veliko otvaranje i prvi dan usledio je u petak 11. septembra dok su preostala dva dana održaana za vikend.

Događaj je posvećen automobilskoj industriji, rafiniranosti i kvalitetu o čemu svedoče i pažljivo odabrane lokacije događanja: Beli dvor, Kalemegdan i Grand Casino.

Specijalno za ovu priliku, redizajnirala sam svoju čipkanu i jednu od prvih dizajniranih haljina iz 2011. godine. Bila je duža i nešto šira, sa štepom u blizini kukova. Sada sam pomerila štep i tako istakla struk dok haljina više prati liniju tela.

Najbliži me podstiču na šivenje strukiranih haljina, koje više ističu figuru. Najviše volim one koje padaju i dodiruju pod a atraktivnost se ne ogleda u praćenju linije tela već u golim leđima i dubokom šlicu - vrlo atraktivan ukoliko otkriva nogu samo u hodu.

S obzirom da je bilo hladnije, ideja da obujem sandale je pala u vodu tako da sam upotpunila izgled crnim salonkama, mantilom i torbom.

Ovom prilikom se zahvaljujem dragoj Jovanki koja je posebno za manifestaciju na Belom dvoru dizajnirala narukvicu u boji moje haljine kako bih jednostavnim detaljem istakla ovu vrlo atraktivnu boju. Njen rad možete pogledati na instagramu Yo handmade jewelry i facebooku Yo Bracelets.

Moj rad možete pratiti ovde:

Instagram
Twitter
Tumblr
Pinterest
Facebook

A tekstove čitati na sledećim linkovima:
Style.rs
Danubeogradu.rs

Prvi put sašivena 2011. godine


  
Redizajnirana











Нема коментара:

Translate