23. 10. 2015.

Bioten & Dunja Style nagrađuju

Nedavno je održana promocija Bioten proizvoda (fotografije možete pogledati na mojoj facebook strani). Uživale smo u zdravim napicima i hrani kao i dezertima. Postavljale smo i pitanja, na primer: Da li preporučuju da se i žene briju, rade blagi piling lica kao što rade muškarci. Tada se dovodi u pitanje - da li bi time dlačice lica rasle intenzivnije, postajale jače?

Dešava se da nekad rutinski kupujemo pojedine proizvode. Mini kremu za ruke često menjam, kupujem rutinski i tako najčešće ne pamtim koji brend je u pitanju. Na promociji sam i uočila da upravo Bioten kremu koristim i to SOS tako da je toplo preporučujem. S obzirom da su ruke stalno izložene spoljnom uticaj, odgovaraju mi masnije kreme poput Bioten SOS kreme i Pavlovićeve masti. To su pravi rituali. Svako veče koristim Pavlovićevu kremu (zapravo Baby kremu, imitaciju Pavlovićeve), pakujem ih takođe sa njom u pamučne Avon rukavice a SOS Bioten krema mi pomaže da hidriram ruke kad god poželim jer je malo pakovanje i vrlo praktična za torbu.


Moram priznati da sam Bioten proizvode slabo koristila. Oduševljena sam Bioten uljem za masažu sa mirisom lavande (na fotografiji ga držim u ruci). Hidrira kožu i nije opterećujuće - previše masno. Prelepo miriše. Najčešće ga koristim za pakovanje ruku i stopala. Efekat je sjajan jer je koža hidrirana i vrlo mekana. Naravno i nežna na dodir.



Kada birate Bioten proizvode, odabir olakšava i to što je jasno naznačeno za koje starosno doba je proizvod namenjen.

Želim da vam poklonim Intenzivni regenerativni serum za lice protiv bora (35-45) i Regenerativnu kremu protiv bora oko očiju (35-45). Očekuje vas i par iznenađenja. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju učesnici iz Srbije.

 
Sve što bi trebalo da uradite je sledeće:

1. Zapratite blog.
2. Lajkujete moju facebook stranu.
3. Odgovorite na pitanje: Koji Bioten proizvod bi preporučili čitateljkama mog bloga i zbog čega? Odgovor postavite kao komentar ispod ovog posta.

Nagradna igra počinje od trenutka objave posta do 2. novembra odnosno ponedeljka. U ponedeljak, tačno u podne objaviću u nastavku ovog posta i srećnog dobitnika.

Ali tu nije kraj. Od pobednika očekujem recenziju proizvoda kojim vas nagrađujem kao i kreativno osmišljenu propratnu fotografiju koju bih objavila na blogu i podelila društvenim mrežama.  Dakle, bićete i u ulozi blogera.

Ukoliko je nešto ostalo nejasno, pošaljite pitanje na moj mail: dunjastyle@yahoo.com

Srećno ! 

***

Pobednik nagradne igre je Aleksandra Antić. Zahvaljujem se ostalim učesnicama na učešću, više sreće drugi put.

Aleksandra javi mi se na mail koji sam gore navela kako bi dobila svoju nagradu.

Pratite moj blog jer ću uskoro ponovo nagrađivati.

Dunja Style

3 коментара:

Unknown је рекао...

Draga Dunja, prvo da kazem da si mi dala odlicnu ideju za ovo da Pavlovicevom masti, jer su mj ruke jako sive, a mrzim da mqzem tu kremu preko dana ner je premasna, tako da cu da praktikujem nocu da je stavljam u rukavice.
Od Biotena, svakako bih preporucila CC kremu umesto pudera jer je odlicna i moram da spomenem pilinge za lice, koji su moju kozu stvarno preporodili.
Pozdrav, Nina.
fashionovertherainbow.com

Na slovo A је рекао...

Sjajna ideja Dunja, već neko vreme želim da se oprobam u blogerskim vodama, ali nikako da krenem. :D Ovo bi mi bila sjajna test proba :D A i win win situacija, jer usput i mami obezbeđujem mali poklončić :)
Kada je reč o njihovim proizvodima, definitivno bih uz ovaj dvojac preporučila i CC kremu namenjenu starijoj koži, a za nas malo mlađe onu običnu! Pošto nam ide zima, mislim da je za taj period losion sa ličijem sjajan, miriše predivno a koža je posle njega stvaaarno premekanaa. Ne smemo nikako ruke da zaboravimo, tako da kome je SOS premasna, toplo preporučujem onu sa medom i makadamijom (koja miriše nestvarno).
Puuuno toplih pozdrava šaljem! :)))

Unknown је рекао...

Draga Dunja,
jako si me zainteresovala ovim postom, jedva čekam da se domognem te kreme za ruke :D
Što se tiče mog iskustva, probala sam njihovu CC kremu, i fantastična je, naročito za hladnije dane, i kada želite onaj dewy finiš, i hidriranu kožu.
Skoro mi je sestra preporučila neke njihove proizvode, i odlučila sam da probam piling za lice, sa kajsijom&medom i matirajuću gel-kremu za lice break free! iz skinnergy linije. Ta dva proizvoda zajedno su PREDIVNA! Moja koža izgleda fantastično, neverovatno je mekana, a o mirisu i da ne govorim!
Takođe, tople preporuke i za losion za telo sa gođi bobicama, koji je takođe iz skinnergy linije:)
Puno pozdrava!:)))))

Translate