3. 5. 2012.

Maturski Retro Chic Modni bazar

 Udruženje "Retro Chic" Vas poziva da posetite modnu i umetničku manifestaciju - Maturski Retro Chic MODNI BAZAR koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 od 10-12.5.2012., posvećenom maturama koje nam predstoje.
  Na trodnevnom programu bazara biće predstavljen celokupan prateći program za mature, ali i ponuda za dame i gospodu koji cene jedinstven i originalni stil, a koje očekuju neke značajne i bitne svečanosti u narednom periodu. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.
  Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih elegantnih haljina i večernjih damskih i gospodskih toaleta iz perioda od 20-ih do 80-ih g. 20. veka i prateće opreme (nakit, modni detalji i obuća).
Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, kao deo ponude maturskih poklona.
Ovaj događaj će okupiti oko stotinu mladih kreativnih ljudi iz cele Srbije.

Svakodnevno u Galeriji očekuju vas hostese i promoterke bazara zadužene za promociju radova i styling-a kreiranih od strane učesnika i izlagača.
Prvo veče, na programu će biti i modna revija aktuelnih modela mladih domaćih dizajnera, sa početkom od 19:00.
 

Radno vreme bazara:
ČETVRTAK, 10.5. 12-20h
PETAK, 11.5. 12-22h
SUBOTA, 12.5. 12-20h






Нема коментара:

Translate