4. 4. 2012.

Prezentacija studija mode i dizajna na IED-u u Dizajn Hotelu


Datum: 31.03.2012.
Vreme: 17h
Adresa: Dizajn Hotel Queen Astoria, sala Viktoria, na adresi Milovana Milovanovica 1, Beograd


Svi oni koje zanima moda, žele da se bave dizajnom, sami već prave nakit ili imaju svoj modni blog i sanjaju da jednog dana postanu modni stilista, prisustvovali su prezentaciji na kojoj su čuli sve o programima mode, dizajna, vizuelnih umetnosti i menadžmenta u umetnosti na prestižnom italijanskom fakultetu Istituto Europeo di Design   IED.

Nemestic Studio iz Novog Sada organizuje ekskluzivne prezentacije studija mode  i dizajna u evropskim prestonicama.

IED ima svoja predstavništva u Italiji (Milano, Rim, Torino, Venecija, Kaligari, Firenca), Španiji (Madrid i Barselona) i Brazilu (Sao Paolo) gde možete studirati na lokalnom jeziku ili na engleskom. Ponudu upotpunjuje veliki broj specifičnih kurseva koje IED nudi. Samo neki od njih su modni dizajn, dizajn enterijera, industrijski dizajn, grafički dizajn, dizajn automobila, modni stilista, 3d animacija, advertajzing, fotografija, medija dizajn i još mnogo različitih smerova.
 
Prezentaciju je vodila admisiona menadžerka Evropskog Instituta za Dizajn (IED) Susanne Valle koja je tom prilikom pozvala sve zaintereovane da ponesu svoj portfolio na prezentaciju gde će vršiti i savetovanje studenata o tome kako napraviti ili prepraviti portfolio. Tema prezentacije je bila predstavljanje studijskih programa IED-a ali i aktuelnog konkursa za stipendije na osnovnim studijama.
Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će učesnici na licu mesta moći da pitaju sve što ih interesuje vezano za upis, pripremu portfolia i projekata za stipendije kao i da se oprobaju u nekim kreativnim veštinama. Na prezentaciji su učesnici imali priliku da učestvuju u kreativnoj radionici Crative Passion.

Učesnicima su na raspolaganju bili: razni modni časopisi, lepak, selotejt, makaze... Zadatak je bio da svaki učesnik nešto napravi od datog i tako se predstavi ostalim učesnicima kao i predavačima (Tajana-Nemestic i Susann-IED).






Korisni sajtovi:

www.ied.edu 
www.creativediary.net
www.ied.tv



www.nemestic.com
www.studiranje.net
www.master.rs
www.diplomske.com
www.studenti.rs


www.style.rs

Нема коментара:

Translate